Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Λόπες, το παλεύουν στην «Ένωση» για Αραούχο-Λιβάγια

Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Λόπες, το παλεύουν στην «Ένωση» για Αραούχο-Λιβάγια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2017 23:41
Ο Έλντερ Λόπες ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για δύο χρόνια και την Τετάρτη (21/6) αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η απόκτησή του. «Ζήτησε να επιστρέψει στην Ένωση ο Αραούχο» λένε οι Ισπανοί!

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ο Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ πέρασε σε δύο φάσεις τα ιατρικά τεστ και το βράδυ της Τρίτης (20/6) βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν το πρωί κάποια τυπικά έγγραφα, που δείχνουν ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του.

Ο 28χρονος αποχώρησε στις 23:00 από τα γραφεία της ΑΕΚ συνοδευόμενος από τους μάνατζέρ του και αναμένεται να βρεθεί ξανά εκεί το πρωί της Τετάρτης (21/6) για τις υπογραφές.

Ο Λόπες είχε απασχολήσει και την περασμένη σεζόν την ΑΕΚ, ωστόσο τελικά συνέχισε την καριέρα του στην Λας Πάλμας, μετρώντας 15 συμμετοχές (1 ασίστ) στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνίζονταν στην Πάσος Φερέιρα, μετρώντας 92 συμμετοχές (3 γκολ, 8 ασίστ).

«Θέλει ΑΕΚ ο Αραούχο, σε διαπραγματεύσεις με Λιβάγια»


Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Λόπες, το παλεύουν στην «Ένωση» για Αραούχο-Λιβάγια
Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει ότι ο Σέρχιο Αραούχο ζήτησε από τους ανθρώπους της Λας Πάλμας να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Ο Αραούχο ζήτησε από τη Λας Πάλμας να συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν στην Ελλάδα. Πηγές κοντά στον παίκτη παραδέχονται ότι στην Ελλάδα κατάφερε να επανέλθει σε φόρμα. Είναι χαρούμενος στην ομάδα, περισσότερο συγκεντρωμένος στο αθλητικό κομμάτι και επιπρόσθετα τον συναρπάζει το να συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Παράλληλα, το ισπανικό δημοσίευμα, επιβεβαιώνει τις συζητήσεις των δύο πλευρών για τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια, με τον ισπανικό σύλλογο να είναι θετικός στο ενδεχόμενο δανεισμού του Κροάτη επιθετικού.

Όπως αναφέρεται: «Η πρώτη σεζόν του Λιβάγια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν (σ.σ. 7 γκολ, 3 ασίστ σε 26 ματς). Γι’ αυτό η ομάδα των Καναρίων θέλει να του δώσει την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να πετύχει γκολ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.