Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Μπεργκ»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν θα σταθούμε εμπόδιο στον Μπεργκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2017 13:41
Μέσω ανακοίνωσης, ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, τονίζοντας πως δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Σουηδού επιθετικού, με την προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Μάρκους Μπέργκ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, όντας μια «ανάσα» απ’ το να υπογράψει συμβόλαιο στην Αλ Αΐν από τα ΗΑΕ.

Οι «πράσινοι» με επίσημη ανακοίνωση τους, ξεκαθαρίζουν πως δεν έκαναν την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Σουηδού επιθετικού, ωστόσο προσθέτουν ότι δεν θα σταθούν εμπόδιο στις προσπάθειες του ποδοσφαιριστή εάν αυτός επιθυμεί να αποχωρήσει. Μοναδική προϋπόθεση, να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.