Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαψεύδει για Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα, αλλά...

Διαψεύδει για Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα, αλλά...

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2017 01:23
Από την Μπαρτσελόνα διέψευσαν πως υπάρχει συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο δεν αρνήθηκαν πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του συλλόγου.

Ο έγκυρος καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1 έβγαλε στον αέρα την είδηση πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο η Mundo Deportivo ήρθε σε επικοινωνία με ανθρώπους των Καταλανών, οι οποίοι διέψευσαν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αρνήθηκαν το γεγονός πως ο Βαλβέρδε βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους, τονίζοντας πως η απόφαση σχετικά με τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε θα παρθεί μετά τον τελικό Κυπέλλου (27/5).

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον νυν τεχνικό της Μπιλμπάο και απλώς επιθυμούν οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν μετά το φινάλε της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.