Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Ετοιμάζεται για φιέστα η Μονακό

Σαμπιονά: Ετοιμάζεται για φιέστα η Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2017 00:42
Με τον Φαλκάο να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μονακό διέλυσε με 4-0 τη Λιλ στο Πριγκιπάτο και θέλει –για το τυπικό σκέλος- ένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Σεντ Ετιέν και Ρεν για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο.

Το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2000 είναι έτοιμη να πανηγυρίσει η Μονακό. Οι Μονεγάσκοι διέλυσαν με 4-0 τη Λιλ στο «Λουι Ντε» και πλέον απομένει μόνο το τυπικό σκέλος για να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή.

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται στο +3 από την Παρί Σεν Ζερμέν και χρειάζεται απλά ένα βαθμό στα δύο παιχνίδι με Σεντ Ετιέν και Ρεν (έχει ματς λιγότερο) για να «σφραγίσει» τον τίτλο. Ακόμα και να χάσει τα δύο ματς, η Παρί Σεν Ζερμέν χρειάζεται νίκη κόντρα στη Καέν και παράλληλα να καλύψει τη διαφορά τερμάτων, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο +17 υπέρ της Μονακό! Με λίγα λόγια, το πρωτάθλημα δεν χάνεται…

Πρωταγωνιστής για την Μονακό ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (6’, 69’). Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Σίλβα (45’) και Αλόνσο (89’ αυτ.), ενώ ο Εμ’Μπαπέ μοίρασε δύο ασίστ.

Από την άλλη, η Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε δεύτερη σερί πεντάρα, διαλύοντας με 5-0 τη Σεντ Ετιέν εκτός έδρας. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καβάνι (2’, 72’) και Λούκας (38’, 78’) ενώ ο Ντράξλερ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα (90’). Βέβαια, οι Παριζιάνοι θα περιοριστούν στην 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.