Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Και στο τέλος νικάει η… Μπάγερν (vid)

Μπουντεσλίγκα: Και στο τέλος νικάει η… Μπάγερν (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2017 19:21
Σ’ ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Μπάγερν κέρδισε με 5-4 στην Λειψία, κάνοντας επική ανατροπή με δύο γκολάρες στο 90+1’ και στο 90+5’.

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Μπάγερν και Λειψία στο πιθανότατα καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Οι «ταύροι» προηγήθηκαν με 3-1 και 4-2 ωστόσο οι Βαυαροί με τρία γκολ μετά το 83’ πήραν τη νίκη με 5-4 στο τελευταίο τους εκτός έδρας ματς στη σεζόν.

Η Λειψία προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ζάμπιτσερ, όμως στο 17’ ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Με τον ίδιο τρόπο ο Βέρνερ «έγραψε» το 2-1 στο 29’, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Πούλσεν έκανε το 3-1, με τη μπάλα να κοντράρει και στον Αλόνσο πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και στο 60’ η Μπάγερν μείωσε σε 3-2 με κεφαλιά του Αλκάνταρα. Πέντε λεπτά μετά ο Βέρνερ πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ με όμορφη ενέργεια, φτάνοντας τα 21 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Η Μπάγερν όμως δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς. Στο 67’ ο Λεβαντόφσκι σημάδεψε το δοκάρι, όμως στο 84’ ο Πολωνός σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, μειώνοντας σε 4-3. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλάμπα ισοφάρισε σε 4-4 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 90+5’ ο Ρόμπεν ολοκλήρωσε την ανατροπή με επική κούρσα λίγο μπροστά από το κέντρο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.