Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2017 17:08
Η Μάντσεστερ Σίτι τα… χρειάστηκε κόντρα στην Λέστερ, ωστόσο τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 στο «Έτιχαντ» και να ξεφύγει προσωρινά με +6 από την 5η Άρσεναλ. Ακυρώθηκε πέναλτι του Μαχρέζ λόγω διπλής επαφής!

Καθοριστικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 2-1 της Λέστερ στο «Έτιχαντ» και ανέβηκαν στην 3η θέση με +2 από την Λίβερπουλ και +6 από την Άρσεναλ, που έχει ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την υπεροχή, έφτιαξε φάσεις για ένα γρήγορο γκολ και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 29’ με σουτ του Σίλβα από το ύψος του πέναλτι. Βέβαια ο εκτεθειμένος Στέρλινγκ έκανε κίνηση προς τη μπάλα και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ.

Έξι λεπτά μετά, ο Μπεναλουάν ανέτρεψε τον Σανέ στην περιοχή, δίνοντας την ευκαρία στον Ζεσούς να «γράψει» το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η Λέστερ δεν πτοήθηκε και στο 42’ επέστρεψε στο ματς χάρη σε φανταστικό γυριστό σουτ στην κίνηση από τον Οκαζάκι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Ολμπράιτον δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, όμως στο 76’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαχρέζ από τον Κλισί (το φάουλ ήταν εκτός περιοχής). Ο Αλγερινός ανέλαβε την εκτέλεση και παρότι γλίστρησε, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ, αφού ο άσος των φιλοξενούμενων έκανε διπλή επαφή.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Λέστερ πίεσε ασφυχτικά για το 2-2, όμως η Σίτι κράτησε το υπέρ της σκορ και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.