Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εμποκού: «Θέλω να μείνω, αλλά υπάρχουν θέματα πληρωμών»

Εμποκού: «Θέλω να μείνω, αλλά υπάρχουν θέματα πληρωμών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2017 23:28
Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού, με δηλώσεις του στη Nova, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για καθυστέρηση στις πληρωμές, κάτι που όπως είπε, «φρενάρει» την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αλλά προβληματισμένος για τα οικονομικά θέματα του «τριφυλλιού» και συγκεκριμένα με τη καθυστέρηση των πληρωμών, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πολ Ζοσέ Εμποκού.

Μάλιστα, ο επιθετικός από το Κονγκό πρόσθεσε πως ορισμένες φορές αισθάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς από πίσω για να στηρίξει αυτόν και τους συμπαίκτες του στους «πράσινους». Αναλυτικά όσα είπε:

«Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ. Τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα και επιπλέον βρίσκομαι σε μια πολύ καλή ομάδα, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Οπότε η συνέχεια δεν εξαρτάται από εμένα. Όπως καταλαβαίνετε, εξαρτάται από την Κιέβο Βερόνα και από διάφορα οικονομικά θέματα. Πληρωμές κλπ.

Θα ήθελα να συνεχίσω, όμως σκέφτομαι μερικές στιγμές ότι υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα, κάποια θέματα πληρωμών, τα οποία όταν τα σκέφτομαι, κάπως με φρενάρουν. Και πάλι λέω ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ θέλω. Όπως είπα, είμαι σε μια καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, είμαι καλά με τους συμπαίκτες και είμαστε ένα καλό σύνολο.

Όμως ορισμένες φορές, αυτά που συμβαίνουν, με κάνουν να νιώθω ότι είμαστε μόνοι και ότι δεν υπάρχουν από πίσω άνθρωποι, οι οποίοι θα μπορέσουν να μας στηρίξουν. Και βεβαίως θα έλεγα επιπλέον, ότι όλοι θέλουμε να πληρωνόμαστε το μισθό μας. Από τη στιγμή που δουλεύουμε, θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε τα δεδουλευμένα μας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.