Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: «Σφράγισε» με 6αρα το 5ο σερί πρωτάθλημα η Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: «Σφράγισε» με 6αρα το 5ο σερί πρωτάθλημα η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/4/2017 21:36
Η Μπάγερν διέλυσε με 6-0 την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λειψία (0-0 με Μάιντς) κατέκτησε την Μπουντεσλίγκα για 5η σερί σεζόν.

Το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και 5ο συνεχόμενο κατέκτησε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί, που προέρχονταν από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Ντόρτμουντ, ισοπέδωσαν με 6-0 την Βόλφσμπουργκ στη «Φολκσβάγκεν Αρίνα» και εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετρούσε μόλις μια νίκη στα τελευταία εφτά παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις και τελικά ξέσπασε στην Βόλφσμπουργκ. Οι Βαυαροί είχαν την απόλυτη υπεροχή και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στους Αλάμπα (19’) και Λεβαντόφσκι (36’, 45’).

Ο Ρόμπεν «έγραψε» το 4-0 στο 66ο λεπτό ενώ η αποβολή του Λουίς Γκουστάβο στο 78’ έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την Βόλφσμπουργκ. Τα γκολ των Μίλερ (80’) και Κίμιχ (85’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπάγερν, η οποία ξέφυγε με +10 από την 2η Λειψία, μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) της τελευταίας απέναντι στη Μάιντς.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Κάρλο Αντσελότι έγινε ο πρώτος προπονητής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Η μοναδική χώρα που του έχει… γλιτώσει από τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι η Ισπανία, παρότι πέρασε από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.