Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ματσάρα με νικήτρια την Φιορεντίνα

Σέριε Α: Ματσάρα με νικήτρια την Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/4/2017 01:31
Σ’ ένα παιχνίδι με εννέα γκολ και δύο ανατροπές, η Φιορεντίνα κέρδισε με 5-4 την Ίντερ στο «Αρτέμιο Φράνκι» και έβαλε ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες των «νερατζούρι» για έξοδο στην Ευρώπη. Από δύο γκολ Βεσίνο και Μπαμπακάρ, χατ-τρικ ο Ικάρντι.

«Βροχή» από γκολ έριξε στη Φλωρεντία. Η Φιορεντίνα κέρδισε με 5-4 την Ίντερ στο «Αρτέμιο Φράνκι» και την πλησίασε στο -1 από την 7η θέση. Αυτό ήταν το 5ο ματς χωρίς νίκη για τους «νερατζούρι», οι οποίοι προδόθηκαν από την άμυνα τους και έμειναν αρκετά πίσω στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οι «βιόλα» προηγήθηκαν στο 23’ με εύστοχο πλασέ του Βεσίνο, όμως η Ίντερ γύρισε το σκορ σε έξι λεπτά χάρη σε γκολ των Πέρισιτς (28’) και Ικάρντι (34’). Ο Χαντάνοβιτς με δύο σωτήριες επεμβάσεις στο φινάλε δεν επέτρεψε στην Φιορεντίνα να ισοφαρίσει σε 2-2, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) απέκρουσε με χτύπημα πέναλτι του Μπερναντέσκι.

Η Φιορεντίνα δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει… τούμπα τα ματς μέσα σε δύο λεπτά. Στο 62’ ο Αστόρι ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά, ενώ στο 64’ ο Βεσίνο ολοκλήρωσε την ανατροπή με διαγώνιο σουτ, ύστερα από πάσα-τακουνάκι του Βαλέρο. Τα πράγματα θα γίνονταν χειρότερα για την Ίντερ, αφού στο 70’ ο Μπαμπακάρ έφυγε στην κόντρα και με ωραίο σουτ «έγραψε» το 4-2. Μάλιστα ο ίδιος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ στο 79’, αν και βρίσκονταν οριακά σε θέση οφσάιντ μετά την πάσα του Σαλσέδο.

Η Ίντερ δεν πέταξε λευκή πετσέτα και λίγο έλειψε να φέρει τα πάνω-κάτω. Στο 88’ ο Ικάρντι, με ωραία ενέργεια και τελείωμα, μείωσε το σκορ σε 5-3, ενώ στο 90+1’ έπιασε την κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Καντρέβα και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του. Μάλιστα στο φινάλε ο Αστόρι χρειάστηκε να κόψει πάνω στη γραμμή για να κρατήσει το τελικό 5-4 υπέρ της Φιορεντίνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.