Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Αξίζαμε την πρόκριση, ο Ρονάλντο κάνει τη διαφορά»

Ζιντάν: «Αξίζαμε την πρόκριση, ο Ρονάλντο κάνει τη διαφορά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2017 02:08
Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο έπλεξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία, τονίζοντας πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση.

Η Ρεάλ προκρίθηκε στα ημιτελικά για 7η σερί φορά, κάνοντας ρεκόρ, με τον Ρονάλντο να πετυχαίνει τα 5 από τα 6 τέρματα της «βασίλισσας» στα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον Πορτογάλο άσο, που έφτασε τα 100 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έκανε λόγο για δίκαιη πρόκριση:

«Υποφέραμε. Παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που κληθήκαμε να δώσουμε. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο στη συνέχεια δεν ήμασταν τόσο άνετοι. Σήμερα ο Ρονάλντο έδειξε ότι πάντα θα βρίσκεται εκεί στις κρίσιμες φάσεις. Κάνει τη διαφορά. Όταν τον χρειαζόμαστε, είναι πάντα εκεί. Είναι ξεχωριστός και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν».

Όσον αφορά τα παράπονα της Μπάγερν για τη διαιτησία, ο «Ζιζού» ανέφερε: «Μίλησα με τον Αντσελότι και αυτό είναι όλο. Δεν θέλω να μιλάω για διαιτητές. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μίλησα με τον Κάρλο αλλά όχι για αυτό το θέμα. Είτε η δεύτερη κίτρινη ήταν σωστή ή λάθος, ή τα δύο γκολ ήταν οφσάιντ ή όχι, πιστεύω ότι αξίζαμε την πρόκριση με βάση τη εικόνα μας στα δύο παιχνίδια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.