Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Καθάρισε» με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Καθάρισε» με Ιγκουαΐν η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2017 00:49
Με δύο γκολ του Ιγκουαΐν (23’, 84’) η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 τη Κιέβο στο Τορίνο και ξέφυγε προσωρινά με +9 από την 2η θέση πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Κιέβο στην έδρα της και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα πριν τον πρώτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα.

Μετά τα δύο γκολ στη Νάπολι για το Κύπελλο, ο Ιγκουαΐν ήταν ξανά «καυτός», ανοίγοντας το σκορ στο 23ο λεπτό με ωραίο πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Ντιμπάλα. Από εκείνο το σημείο, η ομάδα του Αλέγκρι κατέβασε ταχύτητα ωστόσο δεν απειλήθηκε σημαντικά από την αντίπαλο της.

Η «Γηραιά Κυρία» ανέβασε ξανά ρυθμούς μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, πιέζοντας για το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς. Στο 61’ το γυριστό του Ιγκουαΐν πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Ντιμπάλα στο 74’. Τρία λεπτά μετά ο Ιγκουαΐν αστόχησε παρότι μόνος του από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο ο «Πιπίτα» πήρε το… αίμα του πίσω στο 83’ «γράφοντας» το τελικό 2-0 με κοντινό πλασέ.

Με τη νίκη, η Γιουβέντους έφτασε τους 77 βαθμούς και ξέφυγε με +9 από την 2η Ρόμα, η οποία δοκιμάζεται την Κυριακή (9/4) στην έδρα της Μπολόνια.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχτστάινερ (85' Ντάνι Αλβες), Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι, Αλεξ Σάντρο, Μαρκίζιο, Κεντίρα, Κουαδράδο (66' Λεμινά), Ντιμπάλα, Στουράρο (72' Μπονούτσι), Ιγκουαΐν.

Κιέβο: Σεκουλίν, Κατσιατόρε, Σπόλι, Σέζαρ, Γκόμπι (46' Ιτσκο), Χετεμάι (74' Ντε Γκουζμάν), Ραντοβάνοβιτς, Κάστρο, Μπίρσα, Μετζιορίνι (67' Ινγκλέζε), Πελισιέ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.