Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2017 21:32
Η Τσέλσι πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ και ξέφυγε ξανά με +7 από την 2η θέση, πριν τα κρίσιμα παιχνίδια με Γιουνάιτεντ και Τότεναμ για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τέλος στο αήττητο πέντε αγώνων της Μπόρνμουθ έβαλε η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι πέρασαν με 3-1 από το «Βιτάλιτι» και διεύρυναν ξανά στο +7 τη διαφορά από την 2η Τότεναμ, η οποία είχε μειώσει προσωρινά στο -4 μετά τη νίκη της με 4-0 απέναντι στην Γουότφορντ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είχε την υπεροχή από το ξεκίνημα, ωστόσο χρειάστηκε μια… στραβοκλωτσιά για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 17’ ο Μόουσες έκανε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, ο Ντιέγκο Κόστα έπιασε περισσότερο αέρα παρά μπάλα, όμως αυτή χτύπησε στο πρόσωπο του Σμιθ και κατέληξε στα δίχτυα, με το τέρμα να χρεώνεται ως αυτογκόλ του Άγγλου αμυντικού.

Το 2-0 ήρθε τρία λεπτά μετά με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Αζάρ, ο οποίος σκόραρε ξανά μετά τα δύο γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι της Τετάρτης (5/4) με την Μάντσεστερ Σίτι. Η Μπόρνμουθ θα μπορούσε να απαντήσει στο 29’ έχοντας δοκάρι με μακρινό σουτ του Αφόμπε, ενώ η Τσέλσι «άγγιξε» το 3ο γκολ με τους Κόστα (33’) και Μόουσες (37’).

Οι γηπεδούχοι έμειναν στο ματς και στο 42’ μείωσαν το σκορ σε 2-1 με σουτ του Κινγκ από το ύψος της περιοχής. Βέβαια, το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει αφού είχε προηγηθεί χέρι του Σμιθ στο ξεκίνημα της φάσης.

Το παιχνίδι πήγε να στραβώσει για τα καλά για τους «μπλε», αφού στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Φρέιζερ βρήκε χώρο για σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν το 2-2 και στο 68’ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλόνσο. Σ’ εκείνο το σημείο το ματς «έσβησε», το 3-1 έμεινε ως το τέλος και η Τσέλσι διεύρυνε ξανά στο +7 τη διαφορά από την Τότεναμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.