Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Γκριεζμάν «πλήγωσε» τη Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ο Γκριεζμάν «πλήγωσε» τη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2017 19:17
Με γκολ του Γκριεζμάν (85’) η Ατλέτικο ισοφάρισε σε 1-1 την Ρεάλ και έφυγε αήττητη από το «Μπερναμπέου» για 4η σερί χρονιά. Ο Πέπε το γκολ (53') για τη «βασίλισσα», η οποία δεν «κλείδωσε» το ματς και το πλήρωσε.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο. Η «βασίλισσα» ήταν καλύτερη, ωστόσο το γκολ του Γκριεζμάν στο 85’ «πάγωσε» το «Μπερναμπέου» και επέτρεψε στους «ροχιμπλάνκος» να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), δίνοντας έτσι περισσότερο ενδιαφέρον στη μάχη για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ξεκίνησε νωθρά το ματς και η Ατλέτικο είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 3ο λεπτό, όταν μετά από απευθείας φάουλ του Κόκε, η μπάλα πέρασε από Γκοντίν, Τόρες και Σαούλ, όμως κανείς δεν μπόρεσε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Ρεάλ ανέβασε την απόδοση της, απειλώντας για πρώτη φορά στο 15’ με ξαφνικό σουτ του Ρονάλντο, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Όμπλακ.

Στο 28’ ο γκολκίπερ της Ατλέτικο χρειάστηκε να επέμβει ξανά, απομακρύνοντας σε κόρνερ το πλασέ του Μπενζεμά από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 32’ ο Σάβιτς έδιωξε εντυπωσιακά στη γραμμή το πλασέ του Ρονάλντο. Η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν και είχε την τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος (40’), με τον Νάβας να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Γκριεζμάν έξω από την περιοχή.

Το ξεκίνημα της Ρεάλ ήταν εκρηκτικό στο δεύτερο μέρος, με τους Ρονάλντο (47’) και Μπενζεμά (48’) να σπαταλούν σημαντικές ευκαιρίες για το 1-0. Τελικά τη λύση για τη «βασίλισσα» έδωσε στο 53’ ο Πέπε, με τον Πορτογάλο να σκοράρει με άπιαστη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κρόος, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο σκόρερ της Ρεάλ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού λίγα λεπτά αργότερα, ενώ στο 60’ η Ατλέτικο σπατάλησε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, με τον Τόρες να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Νάβας.

Η Ρεάλ δεν έδειχνε να συναντά άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα, ωστόσο στο 85’ ο Κορέα έβγαλε κάθετη πάσα για τον Γκριεζμάν, αυτός έφυγε από κανονική θέση και με πλασέ πέφτοντας ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν και πλέον η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να τους πιάσει στην κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.