Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ξανά με Μπέργκ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» ξανά με Μπέργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2017 19:31
Με πέναλτι-φάντασμα του Μπέργκ (74’), ο οποίος σκόραρε για 5ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και τον έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, πέτυχε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στη Λεωφόρο. Οι «κυανέρυθροι» επέλεξαν αμυντική τακτική και εγκλώβισαν τους «πράσινους», όμως μια λανθασμένη απόφαση πέναλτι του διαιτητή Γκράνα έδωσε στον Μπέργκ την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 12’ δημιούργησε την πρώτη του αξιόλογη φάση, με τον Κλωναρίδη να στρώνει στον Βιγιαφάνιες, όμως το σουτ του Αργεντινού από το ημικύκλιο πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά μετά, οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά, αλλά το σουτ του Βιγιαφάνες μέσα από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, ωστόσο οι παίκτες του Πανιωνίου έκλειναν όλους τους χώρους και σταματούσαν τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Σε αντίθεση με το ξεκίνημα του πρώτου μέρους, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν αρκετά νευρική και αδυνατούσε να αναπτυχθεί ορθολογικά. Με εξαίρεση ένα ξαφνικό σουτ του Μπέργκ (62’), το οποίο έδιωξε σωτήρια ο Γιαννιώτης, οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Πανιωνίου.

Ωστόσο, στο 65’ ο Ουζουνίδης πέρασε στο ματς τον Λέτο και στο 73’ ο Αργεντινός κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι μετά από μονομαχία με τον Τασουλή. Ο διαιτητής έδειξε άσπρη βούλα και ο Μπέργκ με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σκοράροντας για 5ο διαδοχικό ματς. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι «πράσινοι» έφτασαν τις τρεις σερί νίκες, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.