Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής

Πήρε πίσω τους βαθμούς ο Ηρακλής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2017 16:25
Όπως ανακοινώθηκε από την Σούπερ Λιγκ, ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί από τη στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεχρέωσε τον Μπουκουβάλα. Δείτε τη βαθμολογία.

Μια ημέρα μετά τη νίκη-«χρυσάφι» απέναντι στον Λεβαδειακό, ο Ηρακλής πήρε πίσω τους τρεις βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί για την οφειλή προς τον Μπουκουβάλα. Ο «Γηραιός» έδωσε τα χρήματα που απαιτούνταν και έτσι ο ποδοσφαιριστής απέσυρε την προσφυγή.

Με αυτή την εξέλιξη, ο σύλλογος είναι πλέον ισόβαθμος με τον Λεβαδειακό στους 22 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, μένοντας ζωντανός στη μάχη για τη σωτηρία.

Η βαθμολογία:


ΑΕΛ 24
Λεβαδειακός 22
-------------------------------------------------
Ηρακλής 22
Βέροια 19

Οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές:


Βέροια (Παναιτωλικός εκτός, Αστέρας εντός, Ξάνθη εκτός)

Ηρακλής (ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, Παναιτωλικός εντός, Αστέρας εκτός)

Λεβαδειακός (Ολυμπιακός εντός, ΑΕΚ εντός, Πανιώνιος εκτός)

ΑΕΛ (Ατρόμητος εκτός, Ξάνθη εντός, Παναθηναϊκός εκτός)

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:


"Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται τρείς (3) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 04/04/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 31/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης του δικαιούχου ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.