Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Ήττα και 5η θέση η Αργεντινή, νίκες για Κολομβία-Χιλή

Προκριματικά Μουντιάλ: Ήττα και 5η θέση η Αργεντινή, νίκες για Κολομβία-Χιλή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2017 03:08
Η Αργεντινή, έχοντας εκτός τον τιμωρημένο Μέσι, ηττήθηκε με 2-0 από την αποκλεισμένη Βολιβία στη Λα Παζ και μπαίνει ξανά σε περιπέτειες για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, υποχωρώντας στην 5η θέση. Νίκες για Κολομβία (2-0 το Εκουαδόρ) και Χιλή (3-1 την Βενεζουέλα).

Λίγες μέρες μετά τη νίκη κόντρα στη Χιλή, η Αργεντινή ηττήθηκε εύκολα με 2-0 στη Βολιβία και υποχώρησε στην 5η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ. Τα προβλήματα ήταν πολλά για την «αλμπισελέστε», καθώς εκτός από το λίγο οξυγόνο στη Λα Πας, ο Λιονέλ Μέσι ήταν τιμωρημένος από τη FIFA, ενώ οι Νικολάς Οταμέντι, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Λούκας Μπίγλια και Γκονσάλο Ιγκουαΐν δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω καρτών.

Αυτό ήταν το 4ο σερί παιχνίδι που η Αργεντινή δεν κατάφερε να κερδίσει χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, με την Βολιβία να παίρνει μεγάλη νίκη γοήτρου χάρη στα γκολ των Χουάν Κάρλος Άρσε (31’) και Μαρσέλο Μάρτινς (52’). Η εικόνα της «αλμπισελέστε» ήταν αποκαρδιωτική, ενώ ο Μπάουζα δέχτηκε έντονη κριτική με την επιλογή να ξεκινήσει τους Πράτο και Κορέα και να αφήσει στον πάγκο τους Αγκουέρο και Ντιμπάλα.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κολομβία, έχοντας σκόρερ τους Χάμες (20’) και Κουαδράδο (34’), πέρασε με 2-0 από την έδρα του Εκουαδόρ, το οποίο έπαιζε με δέκα παίκτες από το 61’ λόγω αποβολής του Καισέδο. Με τη νίκη, οι «καφετέρος» ανέβηκαν προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, ενώ το Εκουαδόρ υποχώρησε στην 6η και στο -2 από την Αργεντινή.

Στην 6η θέση βρίσκονταν μέχρι πρότινος η Χιλή, η οποία όμως επικράτησε με 3-1 της Βενεζουέλα και έπιασε προσωρινά την Ουρουγουάη στην 3η θέση. Η «Ρόχα» «καθάρισε» από πολύ νωρίς το ματς χάρη στα γκολ των Σάντσες (5’) και Παρέδες (7’ ,22’), ενώ η ουραγός Βενεζουέλα μείωσε απλώς στο 63’ με τον Ροντόν. Στο 77’ ο Σάντσες δεν κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι και το 3-1 έμεινε ως το φινάλε.

Η βαθμολογία:


1. Βραζιλία 30 *
2. Κολομβία 24
3. Ουρουγουάη 23 *
4. Χιλή 23

5. Αργεντινή 22

6. Εκουαδόρ 20
7. Παραγουάη 18 *
8. Περού 15 *
9. Βολιβία 10
10. Βενεζουέλα 6

*ματς λιγότερο






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.