Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

Παραιτήθηκε ο Τσιώλης από την ΑΕΛ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2017 11:57
Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ υπέβαλλε ο Σάκης Τσιώλης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγου.

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΛ ο Σάκης Τσιώλης. Παρά το γεγονός ότι οι «βυσσινί» βρίσκονται στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να υποβάλει την παραίτηση του, εξηγώντας πως έχει προσωπικές πικρίες, με θέματα που δεν αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι.

Μιλώντας στο AEL Radio, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε πως προσπάθησε να μεταπείσει τον Σάκη Τσιώλη, προσφέροντας του νέο διετές συμβόλαιο στη συνάντηση της Δευτέρας (20/3), ωστόσο αυτός παρέμεινε ανένδοτος στην απόφαση του. Οι λόγοι της απόφασης θα γίνουν γνωστοί μετά το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 24 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου.

Στα αξιοσημείωτα πως ο Αλέξης Κούγιας έκανε κι ανοιχτή πρόσκληση στον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει τους «βυσσινί» παραδεχόμενος βέβαια πως κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά δύσκολο.

Η ανακοίνωση:


Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει για την απόφαση του προπονητή, κ.Σάκη Τσιώλη, να αποχωρήσει από την τεχνική της ομάδας για εντελώς προσωπικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος προς τον κ.Κούγια σε χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας του έγινε πρόταση ανανέωσης για την επόμενη διετία.

Ταυτόχρονα, ο κ.Τσιώλης προσφέρθηκε να βοηθήσει τόσο στον εντοπισμό του καταλληλότερου να τον διαδεχθεί στον πάγκο της ΑΕΛ, όσο και στην ενημέρωσή του για το ρόστερ και τα λοιπά αγωνιστικά θέματα της ομάδας, δεδομένου ότι πρόθεση της ΠΑΕ δεν είναι η προσφυγή σε υπηρεσιακή λύση, αλλά η αναζήτηση του προπονητή που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στην επόμενη μέρα.

Ως εκ τούτων αποφασίσθηκε:

α)η σύγκληση για σήμερα το απόγευμα έκτακτου Δ.Σ. της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθούν από τον κ.Κούγια για την εξέλιξη όλα τα μέλη και να υπάρξει συντονισμός των επόμενων κινήσεων και

β) να συνεχίσει ο κ.Τσιώλης την προετοιμασία της ομάδας μέχρι νεοτέρας και σίγουρα ως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, οπότε και θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τον κ.Κούγια, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Παρασεκυής με τον Απόλλωνα Λάρισας, στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.