Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στους «4»

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στους «4»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2017 11:43
Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ είναι τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Τρίτης (21/3).

Επανάληψη του περσινού τελικού προέκυψε στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η κάτοχος του τίτλου ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τρεις φορές σε διάστημα μερικών ημερών, αφού υπάρχει και το παιχνίδι πρωταθλήματος στις 9 Απριλίου.

Tα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 12-13 Απριλίου σε «Γ. Καραϊσκάκης» και Λεωφόρο αντίστοιχα, ενώ οι ρεβάνς θα γίνουν στις 26-27 του ίδιου μήνα σε ΟΑΚΑ κα Τούμπα. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 6 Μαΐου, ενώ η απόφαση για την έδρα θα ληφθεί την Πέμπτη (22/3), όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού στην ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας.

Στα αξιοσημείωτα πως οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου βρέθηκαν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 68 χρόνια και τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι τα ίδια όπως και το 1949!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.