Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Με άνεση στα ημιτελικά η Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Με άνεση στα ημιτελικά η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2017 16:46
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μίντλεσμπρο και έγινε η πρώτη χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σίλβα (3’) και Αγκουέρο (67’) τα γκολ.

Στους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» επικράτησαν 2-0 της Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσάιντ» και έκλεισαν θέση για το «Γουέμπλεϊ».

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Σίλβα να νικά από κοντά τον Γκούζαν, ενώ είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Σανέ (33’, 34’) για ένα δεύτερο τέρμα. Στον αντίποδα, η Μίντλεσμπρο «άγγιξε» την ισοφάριση στο 22’, με τον Μπράβο να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκεστέντ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Αγκουέρο να σημαδεύει το δοκάρι στο 51’, ενώ στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Ζαμπαλέτα έφυγε λίγο άουτ. Ακολούθησαν τρεις αποκρούσεις του Γκούζαν σε προσπάθειες των Σανέ (62’, 65’) και Σίλβα (64’) όμως στο 67’ ο Αγκουέρο έδωσε τη λύση, σκοράροντας με κοντινή προβολή για το 2-0 των «πολιτών». Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με την Σίτι να γίνεται η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση για τους «4».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.