Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βούζας: «Είμαι πολύ μικρός για να περιγράψω το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Βούζας: «Είμαι πολύ μικρός για να περιγράψω το μεγαλείο του Ολυμπιακού»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2017 21:43
Ο Βασίλης Βούζας, μιλώντας στην κάμερα της Nova, χαρακτήρισε θετικό το 1-1 με την Μπεσίκτας, εμφανίστηκε αισιόδοξος για νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ δήλωσε «μικρός» για να περιγράψει το μεγαλείο του Ολυμπιακού με αφορμή τα 92α γενέθλια του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού:

Για την εμπειρία από το πρώτο του ματς ως προπονητής του Ολυμπιακού: «Νομίζω ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία γιατί ήταν ένα στάδιο γεμάτο. Ο κόσμος συμπαραστάθηκε στην ομάδα, εμείς παίξαμε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, το αποτέλεσμα μπορούμε να το πούμε θετικό, οπότε όλα ήταν ωραία».

Για την τακτική που επέλεξε και το πώς ανταποκρίθηκαν οι παίκτες του: «Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρέπει να τους ευχαριστήσω. Έπαιξαν ανάλογα με την ποιότητά τους και το ειδικό βάρος που έχει η φανέλα. Θεωρώ ότι σίγουρα μπορούσαν να παίξουν και καλύτερα αλλά και ο αντίπαλος ήταν δυνατός. Ίσως και κάποια σημάδια κούρασης που εμφανίσαμε να μας στέρησαν κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι».

Για τον Ρέτσο και τη ιδανικότερη θέση του: «Νομίζω ότι η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που του ταιριάζει και το ότι μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις είναι ένα ιδιαίτερο προσόν. Αυτή τη στιγμή όμως πιστεύω ότι πρέπει να αγωνιστεί περισσότερο σε αυτή τη θέση για να αποκτήσει τις καλύτερες εμπειρίες γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και χαιρόμαστε που τον έχουμε στη διάθεσή μας και που έχει βγει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού».

Για την κατάσταση του Μποτία: «Δεν έχει κάτι σοβαρό απλώς θα πρέπει να εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο η κατάστασή του για να είμαστε σίγουροι».

Για το ματς με τον ανεβασμένο Ατρόμητο και την εικόνα που έχει για τον αντίπαλο: «Και μόνο που στο τελευταίο διάστημα έχει νικηφόρα αποτελέσματα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, θα πρέπει να διαχειριστούμε και να αναλύσουμε πολλά στοιχεία, αλλά θεωρώ ότι με τη δύναμη του κόσμου και την ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές και το πάθος που βλέπω να επιδεικνύουν στις προπονήσεις νομίζω ότι θα μας φέρουν τη νίκη».

Για το αν μετά τους Καμπιάσο και Μάριν θα «ενεργοποιηθεί» και ο Τσόρι: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι και νομίζω όλοι επιθυμούν να αγωνιστούν και να προσφέρουν για την ομάδα».

Για τα 92 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού: «Το μεγαλείο του Ολυμπιακού μπορούμε να το δούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, σε διάφορες νίκες, στα τρόπαια, τους τίτλους. Εγώ είμαι πολύ ''μικρός'' για να το περιγράψω οπότε δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.