Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβοι για Λιόν & Γκένκ, προβάδισμα η Γιουνάιτεντ, «λύγισε» ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Γιουρόπα Λιγκ: Θρίαμβοι για Λιόν & Γκένκ, προβάδισμα η Γιουνάιτεντ, «λύγισε» ο ΑΠΟΕΛ (vid)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2017 01:07
Η Λιόν κέρδισε με 4-2 την Ρόμα στη Γαλλία και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους «8», όπως και η Γκένκ, η οποία διέλυσε με 5-2 τη Γάνδη στο βελγικό «εμφύλιο». Προβάδισμα για Γιουνάιτεντ και Γκάντμπαχ, «λύγισε» ο ΑΠΟΕΛ.

Σ’ ένα εξαιρετικό ματς στη Γαλλία, η Λιόν νίκησε 4-2 τη Ρόμα, κάνοντας ανατροπή... στην ανατροπή. Μόλις στο 8’ ο Ντιακαμπί «έγραψε» το 1-0, όμως η Ρόμα γύρισε το σκορ πριν το ημίχρονο χάρη στα γκολ των Σαλάχ (20’) και Φάσιο (33’). Οι «λιονέ» όμως δεν πτοήθηκαν και με τρία τρομερά γκολ των Τολισό (47’), Φεκίρ (74’) και Λακαζέτ (90’) πήραν τη νίκη με 4-2 και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα απέναντι στους «τζιαλορόσι», που μέσα σε λίγες μέρες κινδυνεύουν να χάσουν και τους τρεις στόχους τους.

Θρίαμβος και για την Γκενκ, η οποία νίκησε με 5-2 στη Γάνδη και θα πρέπει να «αυτοκτονήσει» για να χάσει την πρόκριση. Μαλινόβσκι (21’), Κόλεϊ (33’), Σαμάτα (41’, 72’) και Ούρονεν (45+1’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του τραυματία Νίκου Καρέλη, με τους γηπεδούχους να είχαν χαμένο πέναλτι στο 68’ για να μειώσουν σε 3-4.

Όσον αφορά τον γερμανικό «εμφύλιο», Σάλκε και Γκλάντμπαχ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Γκελζενκίρχεν και όλα θα κριθούν στο «Μπορούσια Παρκ». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Χόφμαν, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά μετά με τον Μπούργκσταλερ. Στα αξιοσημείωτα πως ο αγώνας έγινε λίγες ημέρες πριν τη μονομαχία των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα, με την Γκλάντμπαχ να παίρνει εντός έδρας νίκη με 4-2.

Προβάδισμα πρόκρισης και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα… χωράφι της Ροστόφ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν στο 35’ με τον Μχιταριάν έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ζλάταν, όμως οι Ρώσοι έμειναν ζωντανοί, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με ωραία ενέργεια του Μπουκάροφ (53’).

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Άντερλεχτ, καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο «ΓΣΠ» και ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή στις Βρυξέλλες. Η απουσία του Σωτηρίου αποδείχθηκε καθοριστική, με τους Βέλγους να παίρνουν τη νίκη με γκολ του Στάντσιου στο 29’. Οι Κύπριοι ήταν ανώτεροι στην επανάληψη, είχαν ευκαιρίες και δοκάρι με τον Βάντερ (87’), με το 1-0 υπέρ των Βέλγων να μένει όμως ως το φινάλε.

Στα άλλα παιχνίδια, η Θέλτα, χάρη σε γκολ του Μποβού στο 90’, κέρδισε με 2-1 την Κράσνονταρ και απέκτησε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία. Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Κοπεγχάγη, η οποία κέρδισε με 2-1 τον Άγιαξ στη Δανία και καλείται να υπερασπιστεί το προβάδισμα στη ρεβάνς του Άμστερνταμ.














Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.