Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από εξάρα σε… πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Από εξάρα σε… πεντάρα η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2017 01:16
Μετά την εξάρα στη Χιχόν, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 τη Θέλτα στο «Καμπ Νου» και πλέον ετοιμάζεται για τη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου θα κυνηγήσει το θαύμα. Δύο γκολ και δύο ασίστ για Μέσι!

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε με 5-0 τη Θέλτα στο «Καμπ Νου», με τον κόσμο να αποθεώνει τον Λουίς Ενρίκε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Οι Καταλανοί είχαν διπλό δοκάρι στο 19’ με Σουάρες και Μέσι ωστόσο στο 24’ ο Αργεντινός άνοιξε το… χορό των γκολ με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τελείωμα από το ύψος της περιοχής. Το 2-0 ήρθε στο 40’ όταν μετά από πάσα του Μέσι, ο Νεϊμάρ τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε πάνω από τον γκολκίπερ της Θέλτα, «κλειδώνοντας» την υπόθεση νίκη.

Στο 49’ ο Σέρχι Ρομπέρτο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ, ωστόσο στο 56’ ο Ραφίνια σκόραρε με κοντινό πλασέ για το 3-0, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί για οφσάιντ. Η Θέλτα δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει και στο 61’ ο Ουμτιτί έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, «γράφοντας» το 4-0 με κοντινή προβολή. Την ασίστ έδωσε ο Μέσι, ο οποίος στο 64’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με νέα όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα μέσα από την περιοχή. Με τη νίκη οι Καταλανοί έφτασαν τους 60 βαθμούς και πέρασαν ξανά στο +1 από την Ρεάλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.