Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος με Μπενζεμά η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Περίπατος με Μπενζεμά η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2017 19:14
Παρά τις σημαντικές απουσίες, η Ρεάλ διέλυσε με 4-1 την Εϊμπάρ εκτός έδρας και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπενζεμά (14’, 25’), Χάμες (29’), Ασένσιο (60’) οι σκόρερ για τη «βασίλισσα».

Επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ. Παρά τις απουσίες των Ρονάλντο, Μπέιλ και Μοράτα, η «βασίλισσα» πέρασε με 4-1 από την έδρα της Εϊμπάρ, «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο μισάωρο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με διπλή προσπάθεια ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 στο 25’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χάμες. Οι δύο άσοι άλλαξαν ρόλους στο 29’, με τον Γάλλο να δίνει στον Κολομβιανό και αυτός με εξαιρετικό πλασέ εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το δεύτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως η Ρεάλ πέτυχε και τέταρτο τέρμα στο 60’ όταν μετά από δοκάρι του Χάμες, ο Ασένσιο πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 72’ με τον Πένια για το τελικό 4-1.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.