Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα με σούπερ Μπέργκ ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ: Πεντάρα με σούπερ Μπέργκ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2017 01:16
Με τον Μπέργκ να πετυχαίνει χατ-τρικ (18’, 38’, 41’), ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 5-0 την Βέροια στη Λεωφόρο, σημειώνοντας και τα πέντε τέρματα πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών. 5ος σκόρερ στην ιστορία του «τριφυλλιού» ο Σουηδός άσος.

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι με τη Βέροια. Οι «πράσινοι» πήραν επιβλητική νίκη με 5-0 στη Λεωφόρο, μετρώντας 14 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε από το ξεκίνημα την υπεροχή, απειλώντας για πρώτη φορά στο 9’ με πλασέ του Εμποκού, το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λόπεθ. Το 1-0 ήρθε εννέα λεπτά μετά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέργκ ύστερα από χέρι του Μίλιεβιτς στην περιοχή.

Πριν καλά καλά κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Παναθηναϊκός πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Στο 21’ ο Μπέργκ έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή και ο Κλωναρίδης με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Λόπεθ σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Εμποκού ο οποίος χτύπησε και αντικαταστάθηκε από τον Χατζηγιοβάννη.

Το 3ο γκολ των «πρασίνων» ήρθε στο 39’ με τον Μπέργκ να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Αντονιάν για χέρι. Ο Σουηδός ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στο 41’, όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Χατζηγοβάννη, ο σέντερ φορ του «τριφυλλιού» βγήκε απέναντι στον Λόπεθ και με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 4-0. Λίγο πριν το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ζήτησαν νέο πέναλτι σε χέρι του Ασίγκμπα το οποίο δεν δόθηκε.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Βέροια πάντως να είχε δοκάρι στο 54’ σε προσπάθεια του Σαρπόνγκ. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε τρία λεπτά μετά ο Βιγιαφάνες, ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ έπειτα από απομάκρυνση του Μίλιεβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Στα αξιοσημείωτα πως με το χατ-τρικ του, ο Μάρκους Μπέργκ έφτασε τα 16 στο πρωτάθλημα και παράλληλα έγινε ο 5ος σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού με 87 γκολ, αφήνοντας πίσω του τον Μίμη Δομάζο (86).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.