Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλείνει μέρος της Θύρας 7 η UEFA

Κλείνει μέρος της Θύρας 7 η UEFA

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2017 17:11
Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί μέρος των φιλάθλων του στο πρώτο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο «Γ. Καραϊσκάκης», αφού η UEFA αποφάσισε να μείνουν κενά 3.000 καθίσματα στο πέταλο της «7» εξαιτίας συνθημάτων κατά των Τούρκων στον αγώνα με την Οσμάνλισπορ.

Άσχημα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε πως στο προσεχές ματς απέναντι στην Μπεσίκτας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα μείνουν κλειστά 3000 καθίσματα στο πέταλο της «7».

Η απόφαση πάρθηκε εξαιτίας συνθημάτων κατά των Τούρκων στον αγώνα με την Οσμάνλισπορ, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με το τι θα γίνει ακριβώς με τις θέσεις στο πέταλο. Υπενθυμίζεται ότι η UEFA είχε κλείσει μέρος της «7» και στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014, εξαιτίας ρατσιστικού πανό.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι αποφασίστηκε να μην υπάρξει παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στη Τουρκία, ούτε και Τούρκων στο Καραϊσκάκη για λόγους ασφαλείας και ομαλής διεξαγωγής του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.