Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «4» η Άιντραχτ, επέστρεψε ο Ρας μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «4» η Άιντραχτ, επέστρεψε ο Ρας μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2017 00:52
Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε με 1-0 την Αρμίνια Μπίλεφελντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Μάρκο Ρας μετά την πολύμηνη μάχη του με τον καρκίνο.

Ύστερα από δέκα χρόνια η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επέστρεψε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Το γκολ του Μπλουμ στο 6ο λεπτό έκρινε τον νικητή της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους πάντως να στέκονται εξαιρετικά, έχοντας σημαντική στιγμή λίγο πριν το φινάλε με τον Νέτε για να φέρει το σκορ στα ίσια.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Μάρκο Ρας με τη φανέλα της Άιντραχτ εννέα μήνες μετά τη διάγνωση του με καρκίνο των όρχεων. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας μπήκε στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις και ο ίδιος δήλωσε τα εξής μετά το τελικό σφύριγμα: «Ήταν αρκετά συναισθηματική στιγμή μετά από μια τόσο δύσκολη περίοδο. Είχα άγχος όλη την ημέρα, αλλά όταν στάθηκα στη γραμμή περιμένοντας να μπω στο ματς, όλα εξαφανίστηκαν και άρχισα να το απολαμβάνω».

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο αγώνας της Λότε με την Ντόρτμουντ αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Η χιονόπτωση υποχρέωσε τον διαιτητή, Φέλιξ Μπριχ, να αποφασίσει την αναβολή και η γερμανική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως την Τετάρτη (1/3) θα υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί το ματς, το οποίο πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 15 Μαρτίου σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.