Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Άλωσε» το «Βιθέντε Καλντερόν» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Άλωσε» το «Βιθέντε Καλντερόν» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2017 19:13
Με γκολ του Μέσι στο 86’ η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πέρασε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ραφίνια το άλλο γκολ (64’), ισοφάρισε προσωρινά ο Γκοντίν (70’).

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πήρε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 2-1 της Ατλέτικο στη Μαδρίτη και πέρασαν προσωρινά στην κορυφή, έχοντας δύο παιχνίδια περισσότερα από την Ρεάλ.

Η Ατλέτικο πίεζε από τα πρώτα λεπτά για να ανοίξει το σκορ, βάζοντας δύσκολα στην Μπαρτσελόνα που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις. Στο 26’ ο Τερ Στέγκεν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκριεζμάν, όμως μετά το 30’ οι Καταλανοί κατάφεραν να ισορροπήσουν, «αγγίζοντας» δυο φορές το 1-0. Στο 38’ ο Όμπλακ έδιωξε σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Μέσι, ενώ στο 43’ έσωσε στη γραμμή την κεφαλιά του Πικέ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (49’) η Μπαρτσελόνα έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως ο Σουάρες πλάσαρε αρκετά άστοχα σε τετ-α-τετ με τον Όμπλακ. Το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων ήρθε τελικά στο 64’, με τον Ραφίνια να σκοράρει από κοντά μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν πτοήθηκαν και στο 70’ έφεραν το σκορ στα ίσια, με τον Γκοντίν να εκμεταλλεύεται την λανθασμένη έξοδο του Τερ Στέγκεν και να ισοφαρίζει σε 1-1 με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Κόκε.

Το παιχνίδι άνοιξε και τέσσερα λεπτά πριν το 90’ ο Μέσι έδωσε τη λύση στους Καταλανούς, σκοράροντας με διπλή προσπάθεια με σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπαρτσελόνα έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο, όντας πλέον στο +2 από την Ρεάλ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.