Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο +4 με Μπέιλ η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο +4 με Μπέιλ η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2017 19:11
Με τον Μπέιλ να συνδυάζει με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση, η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Εσπανιόλ στο «Μπερναμπέου» και ξέφυγε με +4 από την 2η Μπαρτσελόνα.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη απέναντι στην Νάπολι, η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ στη Μαδρίτη και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Εσπανιόλ εμφανίστηκε ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο μισάωρο, καθώς στο 33’ ο Ίσκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μοράτα με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα». Η συνέχεια άνηκε απόλυτα στην Ρεάλ, η οποία πριν το 1-0 δυσκολεύονταν να διασπάσει την άμυνα των Καταλανών.

Στο 38’ το σουτ του Μοράτα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ στο 69’ η κεφαλιά του Ρονάλντο πέρασε πάνω από την εστία του Ντιέγκο Λόπεθ.

Στο 71’ όλοι στο «Μπερναμπέου» σηκώθηκαν για να χειροκροτήσουν τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά από 2,5 μήνες. Μάλιστα, ο Ουαλός έδειξε ανεπηρέαστος από το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αφού στο 83’ εκμεταλλεύτηκε τη διαγώνια πάσα του Ίσκο και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στα αξιοσημείωτα, πως η Ρεάλ σκόραρε για 42ο διαδοχικό παιχνίδι, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.