Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερή ανατροπή για Ατλέτικο!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τρομερή ανατροπή για Ατλέτικο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2017 23:58
Η Ατλέτικο βρέθηκε να χάνει δύο φορές από τη Θέλτα, ωστόσο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (86’ Καράσκο, 88’ Γκριεζμάν), έφερε τούμπα το ματς (3-2) στο «Βιθέντε Καλντερόν» και ανέβηκε ξανά στην 4η θέση με -4 από τη Σεβίλλη, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λας Πάλμας.

Η Θέλτα βρέθηκε «αγκαλιά» με μεγάλη νίκη στο «Βιθέντε Καλντερόν», ωστόσο η Ατλέτικο έφερε τα πάνω-κάτω σε ένα δίλεπτο και με το τελικό 3-2 ανέβηκε ξανά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από το 5ο λεπτό με κεφαλιά του Καμπράλ, έπειτα από λάθος έξοδο του Μογιά, όμως στο 11’ ο Φερνάντο Τόρες πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της καριέρας του, σκοράροντας με υπέροχο γυριστό, έχοντας μάλιστα πλάτη στο τέρμα.

Στο 27’ ο Χοθαμπέδ είχε δοκάρι για να ξαναβάλει τη Θέλτα σε θέση οδηγού, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τόρες αστόχησε σε πέναλτι, το 6ο που χάνει η Ατλέτικο σε εννέα εκτελέσεις τη φετινή σεζόν. Τελικώς η Θέλτα ήταν αυτή που κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Γκουιντέτι (78’) να «γράφει» το 2-1 με εξαιρετικό τελείωμα έπειτα από αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Όλα έδειχναν ότι οι «ροχιμπλάνκος» θα γνώριζαν νέα βαθμολογική απώλεια, όμως τα πάντα ανατράπηκαν μέσα σ’ ένα δίλεπτο.

Στο 86’ ο Καράσκο πέτυχε εκπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, ενώ στο 88’ ο Γκαμειρό έστρωσε με το κεφάλι στον Γκριεζμάν και ο Γάλλος ολοκλήρωσε την ανατροπή, βάζοντας… φωτιά στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Νωρίτερα, η Σεβίλλη υποχρέωσε την Λας Πάλμας στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα (1-0) ανεβαίνοντας ξανά στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή. Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και εκατέρωθεν ευκαιρίες, όμως μόνοι οι Ανδαλουσιανοί κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στο 80’ ο Κορέα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σκοράροντας το πρώτο του γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.



Το γκολ του Τόρες:




Το γκολ του Καράσκο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.