Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Στο 90’ η Μπάγερν, ήττες για Λειψία, Ντόρτμουντ και Άιντραχτ

Μπουντεσλίγκα: Στο 90’ η Μπάγερν, ήττες για Λειψία, Ντόρτμουντ και Άιντραχτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2017 18:57
Η Μπάγερν, με δύο γκολ στο φινάλε (90’ Βιδάλ, 90+1’ Ρόμπεν), πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ίνγκολσταντ και ξέφυγε με +7 από την 2η Λειψία, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-0 από το Αμβούργο. Ήττες για την 3η Άιντραχτ (3-0 από Λεβερκούζεν) και την 4η Ντόρτμουντ (2-1 από την ουραγό Ντάρμσταντ).

Έστω και δύσκολα, η Μπάγερν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ίνγκολσταντ και ξέφυγε με εφτά βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος.
Οι Βαυαροί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στο αμυντικό πλάνο της Ίνγκολσταντ, που κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στο πρώτο μέρος. Μάλιστα στο 39’ είχε σημαντική στιγμή για να προηγηθεί, όμως η κεφαλιά του Ζούτνερ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι του Νόιερ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε δύο σημαντικές στιγμές με τον Λεβαντόφσκι (η δεύτερη στο δοκάρι), με τους γηπεδούχους να κρατάνε το μηδέν. Όλα αυτά μέχρι το 90’, όταν μετά από σέντρα του Μίλερ, ο Βιδάλ σκόραρε από κοντά, λυτρώνοντας την Μπάγερν. Τη χαριστική βολή για τους γηπεδούχος έδωσε στο επόμενο λεπτό ο Ρόμπεν, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους Βαυαρούς.

Ήττες για Λειψία, Ντόρτμουντ και Άιντραχτ


Μπουντεσλίγκα: Στο 90’ η Μπάγερν, ήττες για Λειψία, Ντόρτμουντ και Άιντραχτ
Με αυτή τη νίκη, η Μπάγερν ξέφυγε με +7 από την 2η Λειψία, η οποία γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα, χάνοντας με 3-0 από το Αμβούργο.

Οι λιμανίσιοι προηγήθηκαν στο 18’ με κεφαλιά του Κυριάκου Παπαδόπουλου (δεύτερη σερί αγωνιστική που βρίσκει δίχτυα), ενώ στο 24’ ο Γουάλας «έγραψε» το 2-0. Η Λειψία δεν μπόρεσε να απαντήσει και στις καθυστερήσεις ο Χαρτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τον Μίλερ να κάνει χατ-τρικ στις ασίστ. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη για το Αμβούργο (και χωρίς να δεχτεί γκολ), με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις για πρώτη φορά μετά την 2η αγωνιστική.

Από την άλλη, ήττα-σοκ γνώρισε η Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της ουραγού Ντάρμσταντ. Οι γηπεδούχοι, που αγνοούσαν τη νίκη από τις 22 Οκτωβρίου, είχαν δοκάρι στο 7’ με τον Ρόζενταλ και τελικά το γκολ ήρθε στο 21’ με τον Μπόιντ.

Οι Βεστφαλοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 44’ με ωραίο σουτ του Γκερέιρο, ωστόσο στο 67’ ο Τσολάκ ξαναέδωσε το προβάδισμα στην Ντάρμσταντ, που είχε σημαντική στιγμή για το 3-1. Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να αντιδράσει και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ήττα και για την 3η της βαθμολογίας, Άιντραχτ, η οποία ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν. Ερνάντες (5’, 63’) και Φόλαντ (78’) χάρισαν τη νίκη στις «ασπιρίνες», που ανέβηκαν στην 8η θέση με 27 βαθμούς. Ένα βαθμό λιγότερο έχει η Γκλάντμπαχ, η οποία με γκολ του Αζάρ (12’), πέρασε με 1-0 από την έδρα της Βέρντερ και την έριξε στην 16η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.