Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητος ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Ασταμάτητος ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2017 17:13
Με τον Μπεν (8’) να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από τη Βέροια και έκανε ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη, όντας αυτή τη στιγμή μόνος στη 2η θέση του πρωταθλήματος.

Συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες πέρασαν κι από τη Βέροια (1-0) με αποτέλεσμα να βρεθούν ξανά μόνοι στην 2η θέση, εν αντιθέσει με την αντίπαλο τους που παραμένει τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά το ματς, παίρνοντας προβάδισμα στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση. Στο 8’ ο Μπεν δημιούργησε ρήγμα στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ στην κλειστή γωνία του Λόπεζ, «έγραψε» το 1-0. Μάλιστα ο ίδιος δεν πανηγύρισε το γκολ απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να δώσουν χώρο στη Βέροια, η οποία όμως περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή, απειλώντας μόνο με κάποια μακρινά σουτ. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Πανιώνιο να κλείνει σωστά τους χώρους και τους γηπεδούχους να μένουν απλώς με την κατοχή της μπάλας.

Η μοναδική φορά που η Βέροια απείλησε με αξιώσεις την εστία του Γιαννιώτη ήταν στο 62' με απευθείας φάουλ του Στόιτσεφ, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων. Ο Πανιώνιος κράτησε εύκολα το προβάδισμα και έφτασε τις 11 νίκες στο πρωτάθλημα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.