Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μπλόκο στη Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Μπλόκο στη Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 15:37
Σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα εκτός από γκολ, Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στο «Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν», με τους Ανδαλουσιανούς να γνωρίζουν νέα βαθμολογική απώλεια και να υποχωρούν στην 3η θέση. Χαμένο πέναλτι είχε η ομάδα του Σαμπάολι.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Σεβίλλη με την Βιγιαρεάλ στην Ανδαλουσία. Με πρωταγωνιστή τον Ασένχο, το «κίτρινο υποβρύχιο» κράτησε στο μηδέν την ομάδα του Σαμπάολι για πρώτη φορά -σε παιχνίδι πρωταθλήματος- από το μεταξύ τους αγώνα τον Αύγουστο (0-0), με αποτέλεσμα οι Ανδαλουσιανοί να υποχωρήσουν στην 3η θέση με -2 από την 2η Μπαρτσελόνα και -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Γιόβετιτς ανατράπηκε στην περιοχή της Βιγιαρεάλ από τον Ρουίζ ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζετε». Έτσι η πρώτη μεγάλη φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Αντριάν (8’) να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Ρίκο. Η απάντηση της Σεβίλλη ήρθε στο 16’, με τον Ασέχνο να αποκρούει σωτήρια την κεφαλιά του Μπεν Γιεντέρ.

Δέκα λεπτά μετά το σουτ του Βιτόλο μέσα από την περιοχή πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 39’ ο Ρίκο μπλόκαρε το γυριστό σουτ του Ντος Σάντος, κρατώντας το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’) η Σεβίλλη κέρδισε αυστηρό πέναλτι σε ανατροπή του Βιτόλο, ωστόσο ο Ασένχο μπλόκαρε την εκτέλεση του Νασρί. Στο 59’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Μπεν Γιεντέρ, όμως το γκολ ακυρώθηκε οφσάιντ, με τον Γάλλο επιθετικό να ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τους αμυντικούς της Βιγιαρεάλ.

Οι Ανδαλουσιανοί πίεσαν ασφυχτικά για να πάρουν το προβάδισα, όμως ο Ασένχο ήταν απροσπέλαστος, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή επέμβαση με το ένα χέρι σε κεφαλιά του Ιμπόρα στο 81’, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.