Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Κορακάκης από τον Ατρόμητο, φαβορί ο Σα Πίντο

Τέλος ο Κορακάκης από τον Ατρόμητο, φαβορί ο Σα Πίντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2017 15:03
Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί ο Γιώργος Κορακάκης, με τις δύο πλευρές να λύνουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (2-0). Φαβορί ο Σα Πίντο.

Με νέο προπονητή θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος. Όπως ανακοινώθηκε, ο Γιώργος Κορακάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά τη νέα ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό.

Οι Περιστεριώτες μετρούν μόλις μια νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Ένα από τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου ώστε να επιστρέψει στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Κορακάκη!.

«Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να έχει πολλές επιτυχίες στο μέλλον» δήλωσε σχετικά στο atromitosfc.gr o Γιώργος Κορακάκης.

Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή. Αισθανόμαστε τον Γιώργο Κορακάκη μέλος του Ατρόμητου και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του!»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.