Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβισιόν: Τριάρα στην Μπιλμπάο η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβισιόν: Τριάρα στην Μπιλμπάο η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2017 19:34
Παρά τις αλλαγές, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Μπιλμπάο στο «Κάμπ Νου» και μείωσε στο -1 από την Ρεάλ, που έχει όμως δύο ματς λιγότερα. Αλκάθερ (18’), Μέσι (40’) και Βιδάλ (67’) οι σκόρερ.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Μπιλμπάο στο «Κάμπ Νου».

Ο Λουίς Ενρίκε έδωσε ανάσες σε παίκτες, αφήνοντας στον πάγκο τους Σουάρες, Ράκιτιτς, Μασεράνο και Άλμπα, ωστόσο αυτό δεν πτόησε η Μπαρτσελόνα, η οποία προηγήθηκε στο 18ο λεπτό με τον Πάκο Αλκάθερ, έπειτα από ασίστ του Νεϊμάρ. Μέχρι εκείνο το σημείο η Μπιλμπάο στέκονταν εξαιρετικά, έχοντας δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Ραούλ Γκαρθία, ενώ στο 12’ η κεφαλιά του Ινιάκι Γουίλιαμς πέρασε λίγο άουτ.

Οι Βάσκοι δεν πτοήθηκαν μετά το 1-0 και πίεσαν για να φέρουν το σκορ στα ίσια, όμως όποτε χρειάστηκε ο Τερ Στέγκεν δήλωσε «παρών». Η Μπαρτσελόνα κράτησε το μηδέν και στο 40’ ο Μέσι «καθάρισε» την υπόθεση νίκη σκοράροντας με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση. Τρία λεπτά ο Νεϊμάρ αστόχησε από θέση βολής και το 2-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, με τον Πικέ να γλιτώνει τη δεύτερη κίτρινη για τάκλιν με τα δύο πόδια στον Λαπόρτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ισπανός αμυντικός αλλά και ο Ραφίνια αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε την Μπαρτσελόνα, που πέτυχε 3ο γκολ στο 67’ με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Άλεις Βιδάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.