Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Σίτι, γκέλαρε η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Σίτι, γκέλαρε η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2017 00:34
Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο και έπιασε την Λίβερπουλ στην 4η θέση, ενώ αντίθετα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «κόλλησε» στο 0-0 με την Χαλ στο «Όλντ Τράφορντ» και έμεινε στο -4 από την τετράδα.

Ένα μήνα ακριβώς μετά την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, διαλύοντας με 4-0 την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Με τη νίκη και σε συνδυασμό με τα χθεσινά αποτελέσματα, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έπιασε την Λίβερπουλ στην 4η θέση με 46 βαθμούς, ενώ ξέφυγε με +4 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» «καθάρισαν» από το πρώτο μέρος την υπόθεση νίκη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων. Στο 17’ ο Ντε Μπρούιν έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς και με εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σανέ «χόρεψε» την άμυνα της Γουέστ Χαμ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σίλβα, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Το 3-0 έγινε στο 39’ με το παρθενικό τέρμα του Γκαμπριέλ Ζεσούς στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 67’ ο Γιάγια Τουρέ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Χαλ στο «Όλντ Τράφορντ» και παρέμεινε στην 6η θέση με -4 από την τετράδα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο αγώνες για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Γιακούποβιτς αντέδρασε σωστά, με κορυφαία την επέμβαση του στο τετ-α-τετ με τον Πογκμπά (42’).

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο συνέχισε την πίεση της και στο δεύτερο μέρος όμως το γκολ δεν έρχονταν. Στο 55’ ο Ράσφορντ βρέθηκε μόνος του αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 72’ ο Μάτα δεν κατάφερε να σκοράρει από τα δύο μέτρα, με τον Γιακούποβιτς να σώζει τη Χαλ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κράτησε το μηδέν και στο 86’ θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη όμως το πλασέ του Μάρκοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι του Ντε Χέα. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με τον Γιακούποβιτς να πραγματοποιεί δύο μεγάλες επεμβάσεις στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Ρόχο και σουτ του Πογκμπά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.