Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με ήττα για Ξάνθη στο Ηράκλειο

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με ήττα για Ξάνθη στο Ηράκλειο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2017 18:04
H Ξάνθη ήταν απογοητευτική στο Ηράκλειο, αλλά παρά την ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Χαντί (21’) και Βουό (66’) τα γκολ για τους γηπεδούχους, μείωσαν και πήραν το εισιτήριο με τρομερό σουτ του Λουσέρο (76’) οι Ακρίτες.

Ο ΟΦΗ έφτασε μια «ανάσα» από την πρόκριση, ανέτρεψε το 1-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο ένα τρομερό γκολ του Λουσέρο ήταν αρκετό για την Ξάνθη ώστε να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου, παρά την ήττα με 2-1 στο «Γεντί Κουλέ»!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ξεκίνημα και στο 21’ κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους αξιόλογη ευκαιρία στο ματς. Μετά από κεφαλιά-πάσα του Βουό, ο Χαντί υποδέχτηκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τον ΌΦΗ.

Το γκολ ήταν και η μοναδική αξιοσημείωτη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, καθώς η Ξάνθη δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει, τελειώνοντας το ημίχρονο χωρίς τελική, έναντι 2 των γηπεδούχων.
Οι Ακρίτες, που έπαιζαν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους, Χαμζά Γιουνές, δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά και στο 66’ ο ΟΦΗ απέκτησε σκορ πρόκρισης. Ο Βουό κέρδισε όλες τις κόντρες και με εύστοχο πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 2-0.

Η Ξάνθη δεν είχε τελική στο ματς, ωστόσο χρειάστηκε μόνο μια για να σκοράρει. Στο 76’ ο Λουσέρο επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο και στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να βρει απάντηση και το τελικό 2-1 έδωσε στην Ξάνθη στο εισιτήριο για τα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.