Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην ΑΕΚ ο Βινίσιους

Στην ΑΕΚ ο Βινίσιους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2017 17:46
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βινίσιους Φρέιτας Ριμπέιρο από την Λάτσιο, με τον 23χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Βινίσους Φρέιτας Ριμπέιρο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ενώ η «Ένωση» έχει δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο 23χρονος, που δεν είχε χρόνο συμμετοχής με τη Λάτσιο στο φετινό πρωτάθλημα, πήρε τη φανέλα με το νούμερο «17» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Βινίσιους Ντε Φρέιτας με συμβόλαιο δυόμιση ετών και με δικαίωμα ανανέωσης από πλευράς της ΑΕΚ για έναν ακόμα χρόνο.

O Vinícius de Freitas Ribeiro είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1993 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών της Φλουμινένσε και της Κρουζέιρο, από την οποία η Λάτσιο τον απέκτησε το 2013.

Ο σύλλογος της Ρώμης τον παραχώρησε ως δανεικό τον Ιανουάριο του 2014 στην Πάντοβα και τη σεζόν 2014-15 στην Περούτζια, ενώ το 2015-16 αγωνίστηκε, και πάλι ως δανεικός, σε 24 επίσημα ματς με τη Ζυρίχη. Μαζί της πανηγύρισε το Κύπελλο Ελβετίας 2016 και στη συνέχεια επέστρεψε στη Λάτσιο. Ο Βινίσιους έχει 4 συμμετοχές με την Εθνική Βραζιλίας U21.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το 17»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.