Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έχασε αλλά προκρίθηκε στον τελικό η Γιουνάιτεντ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Έχασε αλλά προκρίθηκε στον τελικό η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2017 23:44
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Χαλ, ωστόσο έχοντας… προίκα τη νίκη της με 2-0 στο «Όλντ Τράφορντ», εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Σαουθάμπτον θα είναι ο τελικός του φετινού Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μια ημέρα μετά τη νίκη-πρόκριση των «Άγιων» επί της Λίβερπουλ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Χαλ, ωστόσο το 2-0 του πρώτου αγώνα τους χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 26 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα πήρε προβάδισμα στο 35ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Χάντλστόουν, ωστόσο στο 65’ ο άσος της Χαλ, σε προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα πόδια του Πογκμπά και ο Γάλλος μέσος με εύστοχο πλασέ ισοφάρισε το σκορ σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι χρειάζονταν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση και στο 85’ κατάφεραν να ξαναπάρουν το προβάδισμα, με τον Νιάς να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από εξαιρετικό γύρισμα του Μάιλερ.

Ωστόσο, στα εναπομείναντα λεπτά, η Γιουνάιτεντ κράτησε το 2-1 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό, αφήνοντας την Χαλ μόνο με το επίτευγμα ότι έγινε η πρώτη ομάδα που νικάει την Γιουνάιτεντ μετά τις 3 Νοεμβρίου και την Φενέρμπαχτσε, βάζοντας τέλος σ’ ένα αήττητο σερί 17 αγώνων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.