Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2017 21:25
Ο ΠΑΟΚ διέλυσε με 4-1 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και με συνολικό σκορ 6-1 εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δελγιαννίδης 42’), Μπίσεσβαρ (43’), Σάκχοφ (53’) και Πρίγιοβιτς (78’ πεν.) τα γκολ των γηπεδούχνω, μείωσε στις καθυστερήσεις ο Πάουλο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε εμφατική νίκη με 4-1 στην παγωμένη Τούμπα και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Παρά τις αλλαγές οι γηπεδούχοι, κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας για πρώτη φορά στο 9’ με σουτ του Κάνιας, το οποίο «έβγαλε» ο Κυριακίδης. Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 11’ με σουτ του Ρόσα, αναγκάζοντας τον Μπρκιτς να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε σταδιακά την απόδοση του, είχε καλές στιγμές, με κορυφαία το άστοχο πλασέ του Σάκχοφ (29’), για να προηγηθεί και τελικά τη λύση έδωσε στο 41’ Δεληγιαννίδης. Ο Κίτσιου έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο νεαρός άσος με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, «γράφοντας» το 1-0. Δύο λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» το ματς, με τον Σάκχοφ να κλέβει τη μπάλα και να βγάζει σε θέση βολής τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Παρά το τσουχτερό κρύο, οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν «ζεστά» στην επανάληψη, πετυχαίνοντας νέο γκολ στο 53’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά, ο Κυριακίδης απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως ο Σάκχοφ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 3-0.

Στο 65’ ο Ίβιτς έριξε στο ματς τον Πρίγιοβιτς και ο Ελβετός χρειάστηκε δεκατρία λεπτά για να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα από τον Μύγα. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Παναιτωλικός έψαξε το γκολ της τιμής, απειλώντας στο 83’ με σουτ του Κλέσιο το οποίο απομάκρυνε ο Μπρκιτς. Τελικώς, οι Αγρινιώτες κατάφεραν να σκοράρουν, στις καθυστερήσεις με τον Μύγα να βγάζει τη σέντρα για τον Μάρκους Πάουλο, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.