Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα ο Αραούχο

Έρχεται την Πέμπτη στην Αθήνα ο Αραούχο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2017 14:50
Ο Σέρχιο Αραούχο αναμένεται να είναι στην Αθήνα την Πέμπτη (26/1) προκειμένου να υπογράψει ως δανεικός στην ΑΕΚ, μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν για ακόμη έναν χρόνο! Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Λας Πάλμας ο Αργεντινός.

Βαλίτσες για Αθήνα ετοιμάζει ο Σέρχιο Αραούχο Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Αργεντινού φορ, ο οποίος αποχαιρέτησε σήμερα (25/1) τους συμπαίκτες του και την Πέμπτη (26/1) αναμένεται στην Αθήνα για λογαριασμό της «Ένωσης».

Όπως αναφέρει η «Marca», ο 24χρονος είχε προτάσεις από Αργεντινή, Βραζιλία, Ισπανία, Κίνα και Τουρκία, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση» υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Αραούχο αφήνει την Λας Πάλμας μετρώντας 32 γκολ και 14 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις (τα 25 γκολ στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας), ενώ φέτος σημείωσε 2 γκολ και 1 ασίστ σε 11 παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής είχε προβλήματα με το… νόμο, καθώς είχε βρεθεί θετικός σε αλκοτέστ στις 19 Ιανουαρίου, δύο μήνες μετά τη καταδίκη του σε 9 μήνες φυλάκισης με αναστολή, επειδή είχε αρνηθεί να κάνει το τεστ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.