Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ίβιτς: «Ο Χριστοβασίλης μπήκε στα αποδυτήρια και απειλούσε τους παίκτες»!

Ίβιτς: «Ο Χριστοβασίλης μπήκε στα αποδυτήρια και απειλούσε τους παίκτες»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2017 23:12
Ο Βλάνταν Ίβιτς κατήγγειλε φραστική επίθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες». «Να συμμορφώσει τον Ίβιτς ο ΠΑΟΚ» ανέφερε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ.

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς για τον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων και για την αποκλειστική ευθύνη ενός ατόμου προκάλεσε την έκρηξη του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Όπως δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του αγώνα και επιτέθηκε λεκτικά στους παίκτες. Ο Χριστοβασίλης μίλησε στην ΕΤ3 για το περιστατικό, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν φέρει καμία ευθύνη για τον αγωνιστικό χώρο, εξαπολύοντας παράληλλα επίθεση στον Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Χριστοβασίλη:


«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, ασχέτως αν είχαμε εμείς τις ευκαιρίες αυτή τη φορά. Θα παρακαλέσω την διοίκηση αυτής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει αυτόν τον προπονητή που έρχεται εδώ μέσα και κατηγορεί πως υπεύθυνος γι αυτό το γήπεδο είναι ο άνθρωπος που ξέρετε.

Ηθέλα να μπω στα αποδυτήρια να του πω πως αυτό είναι λάθος, διότι αυτό που κάνει εδώ και ένα μήνα να μπαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ να λέει ότι γαμι@@@ ο πρόεδρος και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα το πω γιατί αυτό λέει, είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ. Ας μας πει ποιος είναι ο υπεύθυνος ο κ. Ιβιτς για να πάρω και γω πίσω μου τα λόγια όλα. Λυπάμαι γι’ αυτή την μεγάλη ομάδα. Για το γήπεδο δεν είναι υπεύθυνος ο Χριστοβασίλης πάντως
».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς:


Για τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη είπε: «Πιστεύω ότι απαγορεύεται ένας πρόεδρος μιας ομάδας να μπαίνει στα αποδυτήρια και να επιτίθεται και να απειλεί τους παίκτες μου. Αυτό είναι ντροπή».

Για το παιχνίδι: «Θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε τον αγωνιστικό χώρο που είναι έτσι τα τελευταία 10 χρόνια και δε γίνεται τίποτα. Απορώ γιατί δε γίνεται τίποτα. Είναι κίνδυνος για όλους τους παίκτες. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε».

Για το ποιος φταίει για την κατάσταση του γηπέδου: «Αφήνω εσάς να το σκεφτείτε, γνωρίζετε ποιος είναι».

Για την ενδεκάδα που επέλεξε: «Όλοι οι παίκτες παλεύουν για να μπουν στην ομάδα. Αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που δεν αγωνίστηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια.

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί: «Έχουμε μια εβδομάδα για το τέλος των μεταγραφών. Πιστεύω ότι θα πάρουμε κάποιον ποδοσφαριστή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.