Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλο «διπλό» για ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Σούπερ Λιγκ: Μεγάλο «διπλό» για ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2017 21:41
Με γκολ του Λέοβατς (31’), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στον κακό αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Σπουδαία «διπλό» για τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες και έφτασε τις 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια, ανεβαίνοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι διεξήχθη σ’ έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και όλοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ενδεικτικές οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς μετά τον αγώνα, κάνοντας λόγο για «γήπεδο ντροπή». Το παιχνίδι ξεκίνησε με… φωνές για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 1ο λεπτό ο Τζημόπουλος χρησιμοποίησε το χέρι σε κοντρόλ μέσα στην περιοχή, με τον Γκράνα όμως να λέει «παίζετε».

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 20’ και άνηκε στον ΠΑΣ, με τον αμαρκάριστο Ακόστα να πιάνει κεφαλιά στη «καρδιά» της άμυνας του ΠΑΟΚ και τον Γλύκο να μπλοκάρει. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε φλύαρη κατοχή, ωστόσο χρειάστηκε μόλις μια ευκαιρία για να προηγηθεί. Στο 31’, ο Πασχαλάκης απόκρουσε την κεφαλιά-ψαράκι του Κλάους ωστόσο ο Λέοβατς πήρε το ριμπάουντ και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Στο 39’ ο ΠΑΣ έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Γλύκο να νικά σε τετ-α-τετ τον Μαμπουλού, κρατώντας το 1-0, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος ο αγωνιστικός χώρος έγινε ακόμα πιο βαρύς, με αποτέλεσμα το θέαμα να ήταν πολύ κακό. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και στο 48’ είχε διπλή ευκαιρία με τον Μυστακίδη, όμως ο Πασχαλάκης αντέδρασε σωστά. H απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 61’ με τον Βαρέλα να βάζει σωτήρια την κόντρα προ του Κόντε. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια και το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.