Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπέργκ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπέργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2017 21:30
Με τον Μπέργκ να «χτυπάει» δύο φορές σε τρία λεπτά (26’ πεν., 29’) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-1 τον Πλατανιά στη Λεωφόρο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Πρώτη ήττα στο 2017 για τους φιλοξενούμενους, που μείωσαν στο 37’ με τον Γιακουμάκη.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό. Με πρωταγωνιστή τον Μπέργκ, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 του Πλατανιά στη Λεωφόρο και μείωσαν στο -10 τη διαφορά τους από την κορυφή.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε την κατοχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ωστόσο ο Πλατανιάς έκλεινε σωστά όλους τους χώρους και δεν επέτρεπε στους παίκτες του «τριφυλλιού» να απειλήσουν με αξιώσεις. Όλα αυτά μέχρι το 24’, καθώς σ’ εκείνο το σημείο ο Κάργας «γκρέμισε» τον Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον Μπέργκ να «γράψει» το 1-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι (26’).

Το 2-0 ήρθε τρία λεπτά μετά, καθώς μετά από πρέσινγκ ψηλά και κλέψιμο της μπάλας, ο Βιγιαφάνιες τροφοδότησε τον Μπεργκ και ο Σουηδός με ωραίο σουτ διπλασίασε το προβάδισμα των «πρασίνων». Ο άσος των γηπεδούχων θα μπορούσε να σκοράρει ξανά με κοντινή προβολή στο 34’, όμως ο Σωτηρίου έσωσε την εστία του.

Ο Πλατανιάς γλίτωσε το γκολ και στο 37’ επέστρεψε στο ματς στην πρώτη του σωστή επιθετική ανάπτυξη. Ο Αποστολόπουλος γύρισε στον αφύλαχτο Γιακουμάκη και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός έκανε σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και είχε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» το ματς. Στο 53’ το πλασέ του Βιγιαφάνες έφυγε άουτ, ενώ στο 63’ ο Σωτηρίου βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Μπέργκ. Πέντε λεπτά μετά ο Βλαχοδήμος δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Βιγιαφάνιες, ενώ στο 70’ ο Σωτηρίου και βγήκε έγκαιρα στα πόδια του Αργεντινού.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα τρίτο γκολ και να «σφραγίσουν» τη νίκη ωστόσο δεν το πλήρωσαν, με τον Πλατανιά να είχε μόλις μια καλή στιγμή με άστοχη κεφαλιά του Σίγκνεβιτς στο 90'.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.