Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα στο «Μπερναμπέου» η Θέλτα

Κύπελλο Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα στο «Μπερναμπέου» η Θέλτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2017 00:11
Με δύο γκολ σε έξι λεπτά (64’ Άσπας, 70’ Κάστρο), η Θέλτα νίκησε με 2-1 την Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

«Βόμβα» στο Κύπελλο Ισπανίας! Η Θέλτα υποχρέωσε την Ρεάλ σε δεύτερη σερί ήττα και μάλιστα εντός έδρας, νικώντας με 2-1 την «βασίλισσα» στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, αδυνατώντας να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Θέλτα. Οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά όλους τους χώρους και στην επανάληψη (64’) πήραν το προβάδισμα με σουτ του Άσπας από το ύψος του πέναλτι.

Η Ρεάλ απάντησε σχεδόν άμεσα (69’) ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σουτ στην κίνηση από τον Μαρσέλο. Η Θέλτα όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά στο επόμενο λεπτό (70’) πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εύστοχο πλασέ του Κάστρο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φέρουν το σκορ στα ίσια και είχαν τεράστια φάση για το 2-2 στο 83’, με τον Μπενζεμά να αστοχεί μόλις λίγα μέτρα μακριά από την εστία, με εξουδετερωμένο τον Άλβαρεθ. Το 2-1 υπέρ της Θέλτα έμεινε μέχρι το φινάλε και η Ρεάλ χρειάζεται πλέον τουλάχιστον δύο γκολ στη ρεβάνς του «Μπαλαΐδος» (25/1) προκειμένου να ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.