Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έσωσε τα χειρότερα στο 90’ η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έσωσε τα χειρότερα στο 90’ η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2017 23:35
Με απευθείας φάουλ του Μέσι στο 90’ η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την Βιγιαρεάλ στο «Μαδριγάλ», ωστόσο το τελικό σκορ αφήνει τους Καταλανούς στην 3η θέση με -1 από την 2η Σεβίλλη και -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, που έχει και παιχνίδι λιγότερο. Δύο πέναλτι για χέρι ζήτησαν οι «μπλαουγκράνα» ένα η Βιγιαρεάλ, που προηγήθηκε στο 49’ με τον Σανσόνε.

Νέο βαθμολογικό έδαφος έχασε η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Βιγιαρεάλ στο «Ελ Μαδριγάλ», ισοφαρίζοντας μάλιστα το σκορ στο 90’ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι. Με το βαθμό, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έφτασε τους 35 και βρίσκεται στην 3η θέση με -1 από την 2η Σεβίλλη και στο -5 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, που έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 8ο λεπτό, με τον Ασένχο να αντιδρά σωστά σε τετ-α-τετ με τον Νεϊμάρ, κρατώντας το μηδέν. Στο επόμενο λεπτό η Βιγιαρεάλ «άγγιξε» αυτή το 1-0, με τον Ντος Σάντος να πιάνει σουτ στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 24’ το σουτ του Νεϊμάρ έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ασένχο είπε «όχι» σε προσπάθειες των Μέσι (43’) και Σουάρες (45’), κρατώντας το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Βιγιαρεάλ, η οποία πήρε προβάδισμα στο 50’. Μετά από κλέψιμο, ο Πάτο έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Σανσόνε, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια του αγώνα άνηκε στην Μπαρτσελόνα, η οποία έψαχνε τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο 73’ ο Μέσι σημάδεψε το δεξί δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα οι «μπλαουγκράνα» διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για πέναλτι σε χέρι του Σοριάνο στην περιοχή ύστερα από σουτ του Αργεντινού. Ο διαιτητής Ιγκλέσιας άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί και στο 76’ ήταν η σειρά της Βιγιαρεάλ να ζητήσει πέναλτι για χέρι του Μασεράνο στην περιοχή.

Ο Ιγκλέσιας δεν σφύριξε ούτε σ’ αυτή τη φάση παράβαση και δύο λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα ζήτησε νέο πέναλτι (!) έπειτα από νέο χέρι του Σοριάνο. Αυτή τη φορά ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ στον Σουάρες, προκαλώντας την έκρηξη των φιλοξενούμενων.

Τη λύση για την Μπαρτσελόνα έδωσε στο 90’ ο Μέσι, στέλνοντας τη μπάλα στο παραθυράκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Αργεντινός σκόραρε για δεύτερο σερί ματς με εκτέλεση φάουλ, ωστόσο το τελικό 1-1 δεν αφήνει ικανοποιημένους τους Καταλανούς, που κινδυνεύουν πλέον να βρεθούν στο -8 από την κορυφή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.