Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με ήττα για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Ποδαρικό με ήττα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2017 21:29
Με γκολ του Μπανανά στο 74’ ο Πλατανιάς κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια και άφησε τους «πράσινους» στην 3η θέση με -3 από την 2η Ξάνθη και στο -12 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για το 2017 ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί στα Περιβόλια και η ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά αφήνει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στο -12 από την κορυφή.

Οι «πράσινοι» πέταξαν στα σκουπίδια το πρώτο μέρος (μια τελική και αυτή εκτός εστίας), ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα του «τριφυλλιού» επέτρεψε στον Μπανανά (74') να σκοράρει από τη μικρή περιοχή και να χαρίσει τη σπουδαία νίκη στον Πλατανιά.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος ήταν αποκαρδιωτική, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να αδυνατούσε να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Ρέις και Κουρμπέλης (ντεμπούτο) τα πήγαν καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, ωστόσο οι «πράσινοι» παρουσίασαν μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία, έχοντας ως μοναδική υποψία φάσης ένα άστοχο σουτ του Μπέργκ στο 43’, ύστερα από εκτέλεση φάουλ.

Ο Πλατανιάς ήταν άριστα στημένος στο ματς, εγκλώβισε πλήρως τον Παναθηναϊκό και είχε σημαντική στιγμή στο 20’ με ένα σουτ του Γιακουμάκη, το οποίο απόκρουσε ο Βλαχοδήμος.

Ο Παναθηναϊκός με την είσοδο του Λέτο έγινε πιο επιθετικός στο ξεκίνημα της επανάληψης, χάνοντας κάποιες σημαντικές στιγμές για το 1-0. Πιο μεγάλη αυτή του 55’ όταν ο Μπουμάλ βγήκε σε τετ-α-τετ, μετά από πάσα του Μπεργκ, όμως ο Σωτηρίου απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας το μηδέν. Στο 63’ ο Τελάντερ βρέθηκε αμαρκάριστος σε θέση βολής αλλά το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό, ενώ στο 65’ ο Μπεργκ δεν έκανε καλό σουτ από πλάγια θέση, με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει εύκολα.

Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι έπαθαν μπλακ-άουτ, ο Πλατανιάς άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και στο 74’ πήρε το προβάδισμα, τιμωρώντας τα παιδικά λάθη στην άμυνα του «τριφυλλιού». Ο Tελάντερ δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα μετά από ψηλοκρεμαστή σέντρα, αυτή έφτασε στον Μπανανά, ο οποίος με σουτ από τη μικρή περιοχή πρόλαβε τον Βλαχοδήμο και «έγραψε» το 1-0.

Η είσοδος των Π. Βλαχοδήμου και Ρινάλντι δεν βοήθησαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά για την ισοφάριση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (34’ λ.τ. Μενδρινός), Μουνάφο, Ντεβέσα (69’ Ντίνας), Μανούσος (89' Γιορέντε), Γιακουμάκης

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος Οδ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουλτ, Ρέις (58’ Λέτο), Κουρμπέλης, Μπουμάλ (81’ Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Λουντ (75’ Βλαχοδήμος Π.), Μπεργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.