Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ουζουνίδης: «Θέλουμε παίκτες για να βοηθήσουν άμεσα»

Ουζουνίδης: «Θέλουμε παίκτες για να βοηθήσουν άμεσα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2016 21:42
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως η ομάδα έχει ανάγκη από ποδοσφαιριστές που να μπορούν να βοηθήσουν άμεσα το «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στο συνδρομητικό κανάλι της Nova:

Για το λόγο που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις μετά τη νίκη πρόκριση στο ματς με τον Απόλλωνα:

«Η παρουσία που είχαμε και ιδίως ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι στο ξεκίνημα, στο πρώτο ημίχρονο. Ενα παιχνίδι που ξέραμε ότι πρέπει να το κερδίσουμε, ανεξάρτητα εάν πιστεύαμε όλοι ότι μπορεί να είναι και δύσκολο να προκριθούμε. Ομως έπρεπε να το κερδίσουμε. Και ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι ήταν απογοητευτικός. Από εκεί και πέρα όμως τελείωσε αυτό το παιχνίδι και δεν θέλω να σταθώ περισσότερο και να το ξανασυζητήσουμε. Αυτά που είπα τα είπα γιατί τα πίστευα. Και κοιτάμε τώρα τη συνέχεια, δεν μπορούμε να μείνουμε πίσω».

Εάν τον πείραξε ότι απογοητεύτηκε και ο κόσμος της ομάδας, που αποχώρησε από το γήπεδο:

«Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο να φεύγει ο κόσμος. Είπα και μετά το ματς ότι ήταν τόσο άσχημη η εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο να τη δεχθεί κάποιος. Από εκεί και πέρα όμως τους θέλουμε κοντά μας».

Για την επόμενη μέρα και τι περιμένει από το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα:

«Κατ’ αρχήν ακόμα για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλω δεν είναι εύκολο. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Για το παιχνίδι της Κυριακής, υπάρχει ο σεβασμός στον αντίπαλο, ξέρουμε τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκονται, είναι μία ομάδα που ιδίως στην έδρα της παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, το είδαμε και κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και κόντρα στην ΑΕΚ. Αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να παίξουμε πολύ καλά και να δώσουμε το 100%. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και ιδίως μία ομάδα όπως η ΑΕΛ που έχει κι αυτή βαριά φανέλα. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κατακτήσουμε το στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί, αλλιώς δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι». Εάν το Κύπελλο είναι πιο ρεαλιστικός στόχος για τον Παναθηναϊκό με δεδομένη την απόσταση από την κορυφή που υπάρχει στο πρωτάθλημα:

«Δεν θέλω να μπούμε τώρα σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε που είναι τώρα ο Ολυμπιακός, ούτε τι απόσταση έχουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή είναι να δουλεύουμε και να κοιτάμε πως θα νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν εξαρτώνται πλέον τα πράγματα από εμάς στο πρωτάθλημα, άλλος είναι μπροστά στη βαθμολογία και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε πως θα κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι και να περιμένουμε τα άλλα αποτελέσματα. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μας ενδιαφέρει σίγουρα. Παρότι όπως είπα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, από τη στιγμή που περάσαμε θα πρέπει να δούμε και αυτόν τον θεσμό».

Για τις επικείμενες μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας:

«Αυτά είναι για τη συζήτηση που θα κάνουμε με τον πρόεδρο. Θα δούμε ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν γιατί δεν είναι εύκολο, όπως καταλαβαίνετε, να λύνονται συμβόλαια από τη μία στιγμή στην άλλη, και από εκεί και πέρα ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα και τη δυνατότητα που θα έχουμε αλλά και τις επιλογές που θα βρούμε. Δεν θέλουμε παίκτες στην ομάδα μόνο και μόνο για να φέρουμε, θέλουμε να μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα και αυτή τη στιγμή αλλά και για το μέλλον».

Για το αν υπάρχουν αυτοί οι παίκτες στην εγχώρια αγορά ή είναι πιο εύκολο λόγο κόστους να κινηθεί ο σύλλογος σε αγορές του εξωτερικού:

«Αυτή τη χρονική στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές. Νομίζω απ’ όπου θα μπορέσουμε να βρούμε καλούς παίκτες. Μακάρι να μπορέσουμε να φέρουμε και κάποιον ή κάποιους Ελληνες στην ομάδα, αλλά όπου μπορέσουμε να βρούμε καλούς παίκτες. Σας είπα και πριν ότι δεν θέλω να πάρουμε για να πάρουμε, θέλω να πάρουμε παίκτες που θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά και θα μας κάνουν καλύτερους ως ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.