Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Με… σβηστές μηχανές στον τελικό η Ρεάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Με… σβηστές μηχανές στον τελικό η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2016 14:50
Χωρίς να πατήσει «γκάζι» η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Κλάμπ Αμέρικα και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την ιαπωνική Κασίμα Άντλερς. Μπενζεμά (45+2’) και Ρονάλντο (90+3’) τα γκολ.

Ένα βήμα χωρίζει τη Ρεάλ από την… κορυφή του κόσμου. Η «βασίλισσα» κέρδισε με την 2-0 την Κλάμπ Αμέρικα και εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (18/12, 12:30). Εκεί περιμένει η οικοδέσποινα Κασίμα Άντλερς, που απέκλεισε την Τετάρτη (14/12) την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ατλέτικο Νασιονάλ.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε δοκάρι με τον Ρονάλντο (26’) για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπενζεμά εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Κρόος και «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Κλάμπ Αμέρικα κέρδισε κάποια μέτρα, προσπαθώντας να βρει απάντηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Ρεάλ, παίζοντας στο ρελαντί, δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στους πρωταθλητές Β. Αμερικής που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν…

Στο 60’ ο Ρονάλντο έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 ενώ πέντε λεπτά μετά λειτούργησε σαν… αμυντικός, αφού αντί να σκοράρει με κεφαλιά σε κενή εστία, απομάκρυνε τη μπάλα από το τέρμα των Μεξικανών! Τελικά ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με ωραίο τελείωμα από πλάγια θέση. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, αλλά η χρήση του βίντεο άλλαξε την απόφαση του διαιτητή, που μέτρησε κανονικά το τέρμα της Ρεάλ. Μάλιστα αυτό ήταν το 500ο γκολ το Ρονάλντο σε επίπεδο συλλόγων (σε 689 συμμετοχές).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.