Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Μάτος

Σούπερ Λιγκ: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Μάτος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2016 19:13
Με δύο γκολ του Μάτος (61’, 81’) και ένα αυτογκόλ του Μπανανά (87’) ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά στην Τούμπα και έβαλε τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί τριών συνεχόμενων ηττών στην Σούπερ Λιγκ.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ. Λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ο «δικέφαλος του Βορά» επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στην Τούμπα και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα από τις 30 Οκτωβρίου και το 1-0 απέναντι στην ΑΕΚ.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις για γκολ. Στο 22’ ο Κουλούρης αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 35’ ο Σωτηρίου έδιωξε ενστικτωδώς το σουτ του Κάμπος.

Ένα λεπτό νωρίτερα, ο Πλατανιάς είχε την πρώτη του καλή στιγμή, με το σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή να περνά άουτ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Ροντρίγκες (42’) και τον Μπισεσβαρ (44’), ωστόσο ο πορτιέρο του Πλατανιά αντέδρασε σωστά και το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχιζε να έχει φλύαρη υπεροχή ωστόσο στο 61’ ο Μάτος έδωσε τη λύση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες, ο Βραζιλιάνος μπήκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-0 των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αθανασιάδης θα μπορούσε να τελειώσει το ματς, ωστόσο αστόχησε στο τετ α τετ με τον Σωτηρίου. Δευτερόλεπτα μετά η κεφαλιά του Βαρέλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 68’ ο Σωτηρίου είπε «όχι» σε πλασέ του Μπίσεσβαρ.

Ο Πλατανιάς γλίτωσε το 2-0 και στα επόμενα λεπτά κέρδισε μέτρα, ψάχνοντας το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 73’ το σουτ του Μανούσου έφυγε δίπλα από το δοκάρι όμως στο 81’ ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Κάμπος έκοψε για τον Μάτος και ο Βραζιλιάνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σωτηρίου για το 2-0. Στα αξιοσημείωτα πως οι άνθρωποι του Πλατανιά διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης επάνω στον Καρυπίδη.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και η χαριστική βολή ήρθε στο 87’, με τον Μπανανά να υποπίπτει σε αυτογκόλ μετά από γύρισμα του Ροντρίγκες. Το 3-0 ήταν το τελικό σκορ και ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.