Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Ντιέγκο Κόστα

Πρέμιερ Λιγκ: «Καθάρισε» ο Ντιέγκο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/12/2016 16:00
Δεν «λυγίζει» πουθενά η Τσέλσι! Οι Λονδρέζοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη μαχητική Γουέστ Μπρομ, ωστόσο με γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 76’ επικράτησαν με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας 9 σερί νίκες!

Η Γουέστ Μπρομ και το αμυντικό πλάνο του Τόνι Πιούλις έβαλε πολλά προβλήματα στην Τσέλσι, ωστόσο η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρήκε ξανά τη λύση. Με το 12ο φετινό γκολ του Ντιέγκο Κόστα (76’) οι «μπλε» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ξέφυγαν με +3 από την 2η Άρσεναλ, ενώ διεύρυναν στο +7 τη διαφορά τους από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρωτοπόροι προέρχονταν από δύο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η Γουέστ Μπρομ αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Οι «μπάγκις» ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν άφηναν ελεύθερους χώρους προς την εστία του Forster και δεν επέτρεπαν στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε να απειλήσει.

Ενδεικτικό, ότι η μοναδική αξιόλογη φάση της Τσέλσι στο πρώτο μέρος ήρθε από… σπόντα, με τον Καντέ να επιχειρεί μακρινό σουτ (27’), τη μπάλα να κοντράρει στον Πέδρο και να «ξυρίζει» το δοκάρι του Φόρστερ. Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ είχε δύο μεγάλες στιγμές για να ανοίξει αυτή το σκορ, με τα σουτ των Μπραντ (19’) και Ροντόν (26’) να περνάνε δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Η εικόνα του πρώτου μέρους συνεχίστηκε στην επανάληψη, με την Τσέλσι να είχε φλύαρη κατοχή, αδυνατώντας να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας των φιλοξενούμενων. Ο Κόντε έριξε στο ματς τους Γουίλιαν και Φάμπρεγκας, ωστόσο τη λύση για τους «μπλε» έδωσε ο Ντιέγκο Κόστα στο 76’.

Ο επιθετικός των «μπλε» έκλεψε τη μπάλα από τον ΜακΌλεϊ μπήκε στην περιοχή και με εξαιρετικό τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λύνοντας το γόρδιο δεσμό. Αυτό ήταν το 12ο φετινό γκολ για τον 28χρονο, που πέρασε ξανά μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ.

Η Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η Τσέλσι διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της σκορ και το τελικό 1-0 της επέτρεψε να πανηγυρίσει την 9η διαδοχική νίκη της, σερί που συνοδεύεται με το εντυπωσιακό 23-2 τέρματα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.